Blog

Nohy, naše stavební kameny

Nohy, naše stavební kameny

Kdo by nechtěl běhat jako laňka a mít chůzi gazely? Dotýkat se země s láskou, účelně a smysluplně. Nemít bolesti, necítit tuhost a diskomfort v oblasti naší nohy, popřípadě v dalších patrech nad ní? Dostalo se mi možnosti, více se věnovat běhu. Nebyla to pro mě nikdy...

Austrálie

Austrálie

Ráda bych se s vámi podělila o své kouzelné a dech beroucí zážitky z poznávací dovolené u protinožců. Austrálie je místem, kde se dá opravdu přijít na jiné myšlenky. Příroda je krásná, v období konce zimy a začátku jara velmi rozmanitá. Začínají pučet stromy, příroda se probouzí k životu.

Metamorfní technika, cesta proměny

Metamorfní technika, cesta proměny

Výjimečný prostředek pro uvolnění starých citových bloků, strachů a stresů pro získání zdraví, síly, pohody a plné využití vlastních schopností a tvořivosti; metoda, kterou se mohou naučit všichni a použít ji jak pro sebe samé, tak pro druhé.

Co je DNS?

Co je DNS?

Nachýlil se nám krásný jarní čas, trošku se počasí ještě rozmýšlí, jestli nasadíme kulichy nebo se vrhneme do letních šatů. Stromy jsou v plném rozpuku, sluníčku se daří prorazit přes mraky a láká nás to trávit náš volný čas venku…

Nordic Walking

Nordic Walking

Sluníčko svítí a příjemně hřeje na tváři. Zavíráme oči a necháme se unášet hladivým dotekem tepla, který nám vykouzlí úsměv na tváři, že by se už probouzelo jaro?:-) Všude je cítit svěží energie a byť se ještě naše tělíčko trošku pere s touto velkou změnou, přibývá chuti k aktivitě, místo lenošení v posteli!